Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Naomi Luijten
2 maanden geleden

Hele fijne tijd met Bernard gehad. Bernard kijkt echt naar wat je nodig hebt en past daarop zijn werkwijze aan. Veel gelachen en gekletst tijdens de lessen maar ook veel geleerd. Dankzij bernard in 1x geslaagd!

Hans Blommers
4 maanden geleden

Drie kinderen in één keer geslaagd, dan doe je gewoon iets heel erg goed. Volgens Bernard superkinderen, maar voor ons bij de superinstructeur. Ontzettend bedankt voor je humor, geduld en wijze lessen. Ook namens Corné, Thimo en Eline.

Ivan Mooren
5 maanden geleden

Ondanks dat ik geen natuurtalent was toch geweldig door Bernard begeleid om alsnog in 2x te slagen. Was erg fijn om bij Bernard te rijden en zal de lessen stiekem een beetje missen!

Jennifer van der Stel
7 maanden geleden

Ik kijk heel positief terug op mijn tijd met autolessen bij Bernard. Bernard is ontspannen en zorgt voor een fijne sfeer in de auto. Ook is er altijd ruimte voor een grapje! Bernard leert je alles wat je moet weten voor het examen maar geeft ook de ruimte als je zelf nog iets wil oefenen. Door zijn fijne aanpak in 1x geslaagd voor mijn examen!

Lizzy Leummens
8 maanden geleden

De afgelopen maanden waren erg leerzaam, gezellig en ook heel grappig. In de auto is Bernard erg ontspannen, dat geeft meer zelfvertrouwen in het autorijden. Hij leert je stap voor stap alle rijvaardigheden en dat vond ik erg prettig. Ik heb heel veel van Bernard geleerd, ben super blij dat ik in 1x ben geslaagd en ga de gezellige gesprekken en grapjes ontzettend missen!

Mick Wuyster
8 maanden geleden

Ik kan alleen maar positief zijn over de lessen, ik begon als amateur en heb mijn examen in een keer afgerond dankzij bernard!! de lessen waren erg leerzaam maar daarnaast erg gezellig, af en toe een grapje want lachen hoort erbij! hij weet precies de aanpak voor elke leerling die hij/zij nodig heeft wat bernard een geweldige rij-instructeur maakt!

Hiep Hiep Hoera!

Hieronder een paar toppers die deze maand zijn geslaagd.

Autorijschool Bernard Hoezen wenst jullie allemaal veel eerste en veilige kilometers toe!