Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia van der Storm
8 maanden geleden

De periode waarin ik heb gerijlest heb ik alleen maar als positief kunnen ervaren door de gezellige en zeker leerzame lessen, hij let heel erg op wat elke leerling nodig heeft. Ik ben nu in één keer geslaagd en dat met dank aan Bernard, zonder jou had ik zeker weten niet het zelfvertrouwen en plezier in het autorijden kunnen ontwikkelen. Ik kan je hiervoor dan ook niks anders dan dankbaar voor zijn!

Naomi Luijten
11 maanden geleden

Hele fijne tijd met Bernard gehad. Bernard kijkt echt naar wat je nodig hebt en past daarop zijn werkwijze aan. Veel gelachen en gekletst tijdens de lessen maar ook veel geleerd. Dankzij bernard in 1x geslaagd!

Hans Blommers
een jaar geleden

Drie kinderen in één keer geslaagd, dan doe je gewoon iets heel erg goed. Volgens Bernard superkinderen, maar voor ons bij de superinstructeur. Ontzettend bedankt voor je humor, geduld en wijze lessen. Ook namens Corné, Thimo en Eline.

Ivan Mooren
een jaar geleden

Ondanks dat ik geen natuurtalent was toch geweldig door Bernard begeleid om alsnog in 2x te slagen. Was erg fijn om bij Bernard te rijden en zal de lessen stiekem een beetje missen!

Jennifer van der Stel
een jaar geleden

Ik kijk heel positief terug op mijn tijd met autolessen bij Bernard. Bernard is ontspannen en zorgt voor een fijne sfeer in de auto. Ook is er altijd ruimte voor een grapje! Bernard leert je alles wat je moet weten voor het examen maar geeft ook de ruimte als je zelf nog iets wil oefenen. Door zijn fijne aanpak in 1x geslaagd voor mijn examen!

Lizzy Leummens
een jaar geleden

De afgelopen maanden waren erg leerzaam, gezellig en ook heel grappig. In de auto is Bernard erg ontspannen, dat geeft meer zelfvertrouwen in het autorijden. Hij leert je stap voor stap alle rijvaardigheden en dat vond ik erg prettig. Ik heb heel veel van Bernard geleerd, ben super blij dat ik in 1x ben geslaagd en ga de gezellige gesprekken en grapjes ontzettend missen!

Mick Wuyster
een jaar geleden

Ik kan alleen maar positief zijn over de lessen, ik begon als amateur en heb mijn examen in een keer afgerond dankzij bernard!! de lessen waren erg leerzaam maar daarnaast erg gezellig, af en toe een grapje want lachen hoort erbij! hij weet precies de aanpak voor elke leerling die hij/zij nodig heeft wat bernard een geweldige rij-instructeur maakt!

Hiep Hiep Hoera!

Hieronder een paar toppers die deze maand zijn geslaagd.

Autorijschool Bernard Hoezen wenst jullie allemaal veel eerste en veilige kilometers toe!